Move Daily

UNDER UTVIKLING

Forskning viser at trening som en enkel faktor har en positiv forebyggende effekt på fysiske og psykiske plager. Derfor har vi utviklet app´en Move Daily som på en enkel og effektiv måte skal få deg opp av stolen. App´en blir lansert i løpet av 2019, så det er bare å glede seg.

Hvordan?

App´en fungerer slik at den på en enkel måte skal få deg i bevegelse. Ved å tilpasse øvelser og treningsmengde etter behov, får den deg i bevegelse også på arbeidsplassen. Systemet er utviklet til å kunne kalkulere ut riktige øvelser for deg som har smerter som et resultat av stillesittende atferd. Ved hjelp av enkle trykk og tester beregner systemet ut hvorvidt du kan fortsette med de riktige øvelsene, eller om du har behov for hjelp av Move´s behandlere. App´en er utviklet på en slik måte at den kalkulerer ut hvilke øvelser som har en positiv effekt for nettopp deg og dine behov.


Hvorfor?

Arbeidsgivere opplever hvert år store økonomiske tap, fordi deres ansatte sliter med alminnelig smerteproblematikk som f.eks. hodepine og muskel- og skjelettproblematikk. Det er vitenskapelig bevist at disse smertene senker arbeidseffektiviteten med ca. 13% for den enkelte ansatt. Forskning understøtter at regelmessig og riktig bevegelse gjennom en ellers stillesittende arbeidsdag, har en rehabiliterende og forebyggende positiv effekt.

For hvem?

Move er for alle! Men spesielt for deg som har en inaktiv hverdag med lite bevegelse.

Card image cap

Download our Move Daily app on App store for iOS and Playstore on Android OS

Støttespillere