Movement Map International AS er et firma som setter funksjonell behandling og trening i system for deg. Vi består av en tverrfaglig gruppe, og kan derfor ivareta dine individuelle behov.

Card image cap

Lasse Lassen

lasse@movementmap.com

Grunnlegger av Movement Map International, utvikler av Movement Map systemet og doktorgradsstudent på Universitetet i Aalborg, hvor han forsker på feltet innenfor funskjonell trening og rehabilitering. Lasse har jobbet i treningsbransjen i mer enn ti år, der han har trent både toppidrettsutøvere, eldre, funksjonshemmede, unge fotballspillere m.fl. Lasse er daglig leder for Movement Map Melhus.

Card image cap

Vegard Tørset

Vegard Tørset har stor bakgrunn innen Futsal, hvor han blant annet har NM medalje, og har spilt en rekke kamper i 1 divisjon. Nå spiller han aktivt i Trønder/Lyn Fotball, hvor han også har vært i klubber som Leik, Melhus og Orkanger. Vegard er trener i Movement Map Melhus.

Bilde kommer

Robert Stene

robert@movementmap.com

15 års erfaring fra toppfotballen i Norge, med spill for bl.a Ranheim Fotball og Fredrikstad FK. Innehar rekorden for flest scorede mål gjennom tidene i 1. divisjon. Robert har bred erfaring fra trening med yngre utøvere og vet hva som kreves av trening for å lykkes i idretten.

Card image cap

Martin Nilsen

martin@movementmap.com

Skriver bachelor i bevegelsesvitenskap ved NTNU. Martin spiller fotball for Melhus sitt A-lag i 3. divisjon. Han vil være tilknyttet Movement Map på deltid.

Card image cap

Joachim Strand

joakim@movementmap.com

Joakim tar for tiden bachelor i økonomi og administrasjon ved NTNU Trondheim. Han har tidligere gått idrettsfag på videregående skole. Samtidig spiller han for Melhus senior i 3. Divisjon. Joakim har ansvar for gruppetimer med fotballspillere.