Movement Map International AS er et firma som setter funksjonell behandling og trening i system for deg. Vi består av en tverrfaglig gruppe, og kan derfor ivareta dine individuelle behov.

Card image cap

Lasse Lassen

Grunnlegger av Movement Map International as og doktorgradsstudent på Universitetet i Aalborg, hvor han forsker på feltet innenfor funskjonell trening og rehabilitering. Lasse har jobbet i treningsbransjen i mer enn ti år, der han har trent både toppidrettsutøvere, eldre, funksjonshemmede, unge fotballspillere m.fl.

Card image cap

Ronny W. Størseth

Grunnlegger av Movement Map International as. Ansvarlig organisasjonsbygging og drift av Movement Map. Har drevet med selskapsorganisering og drift i over 15 år. Innehar 7 styreverv i forskjellige selskaper rundt omkring i Norge. Er aktiv innen styrketrening og har vært fotballspiller på høyt nivå i Norge.

Card image cap

Jonas Bruun

Bachelor i Idrett ved Aalborg Universitet. Jonas har arbeidet med funksjonell trening både i forbindelse med elitesportsutøvere samt innen rehabilitering siden 2016. Selv har han spilt håndball på divisjonsnivå samt har vært, og er, meget aktiv innen fysisk træning.

Card image cap

Michael Harbo

Bachelor i Idrett og tar nå master i idrettsteknologi ved Aalborg Universitet. Michael spiller håndball på divisjonsnivå og har tidligere spilt en del fotball. Michael vil være tilknyttet Movement Map på deltid.

Card image cap

Jacob Laursen

Master i Idrett fra Aalborg Universitet og er også utdannet personlig trener. Jacob har bred erfaring med både funksjonell trening, styrketrening og breddeidrett innenfor flere sportsgrener og har selv praktisert fotball og håndball på breddenivå. En av Jacobs lidenskaper er kost og ernæring og han besitter stor ekspertise innenfor dette området.

Card image cap

Martin Nilsen

Skriver bachelor i bevegelsesvitenskap ved NTNU. Martin spiller fotball for Melhus sitt A-lag i 3. divisjon. Han vil være tilknyttet Movement Map på deltid.

Card image cap

Marius Testmann

Master i Idrett ved Aalborg Universitet. Marius har siden 2016 arbeidet med funksjonell trening innen forskjellige målgrupper, der fokuset har vært på prestasjonsoptimering. Selv har han dyrket forskjellige former for styrketrening, og har siden 2012 orientert seg mot funksjonell styrketrening ved bruk av egen kroppsvekt.

Card image cap

Nynne Fredborg

Master i idrett ved Aalborg Universitet. Nynne har hele livet vært aktiv innenfor gymnastikk og forskjellige typer dans, og har med det vært vant til å bruke kroppen på mange forskjellige måter. Gjennom sin utdannelse har hun fått interesse for mulighetene innen funksjonell trening og har også merket på egen kropp hvordan trening både kan lindre og forebygge spenningshodepine.

Card image cap

Mette Vejen

Master i idrett ved Aalborg Universitet. Mette har vært fysisk aktiv hele livet, spesielt innenfor gymnastikkens verden, med fokus på kroppen som redskap. Videre har hun gjennom sin utdannelse fått interesse for, og beskjeftiget seg med, funksjonell trening og rehabilitering.

Card image cap

Joachim Strand

Joakim tar for tiden bachelor i økonomi og administrasjon ved NTNU Trondheim. Han har tidligere gått idrettsfag på videregående skole. Samtidig spiller han for Melhus senior i 3. Divisjon. Joakim har ansvar for gruppetimer med fotballspillere.

Card image cap

Magnus Hyttel

Bachelor i idrett fra Aalborg Universitet. Tar nå en master i idrett på «det idrettsbiologiske spor» ved Aarhus Universitet med fokus på trening og sunnhet. Magnus har spilt fotball i mange år. Han har en stor interesse for fysisk trening, samt hvordan trening kan brukes som redskap for å forbedre prestasjon og velvære

Bilde kommer

Robert Stene

15 års erfaring fra toppfotballen i Norge, med spill for bl.a Ranheim Fotball og Fredrikstad FK. Innehar rekorden for flest scorede mål gjennom tidene i 1. divisjon. Robert har bred erfaring fra trening med yngre utøvere og vet hva som kreves av trening for å lykkes i idretten.