Movement Map International AS er et firma som setter funksjonell behandling og trening i system for deg. Vi består av en tverrfaglig gruppe, og kan derfor ivareta dine individuelle behov.

Card image cap

Lasse Lassen

lasse@movementmap.com

Grunnlegger av Movement Map International, utvikler av Movement Map systemet og doktorgradsstudent på Universitetet i Aalborg, hvor han forsker på feltet innenfor funskjonell trening og rehabilitering. Lasse har jobbet i treningsbransjen i mer enn ti år, der han har trent både toppidrettsutøvere, eldre, funksjonshemmede, unge fotballspillere m.fl.

Card image cap

Ronny W. Størseth

ronny@movementmap.com

Grunnlegger av Movement Map International. Ansvarlig organisasjonsbygging og drift av Movement Map. Har drevet med selskapsorganisering og drift i over 15 år. Innehar 7 styreverv i forskjellige selskaper rundt omkring i Norge. Er aktiv innen styrketrening og har vært fotballspiller på høyt nivå i Norge.

Bilde kommer

Robert Stene

robert@movementmap.com

15 års erfaring fra toppfotballen i Norge, med spill for bl.a Ranheim Fotball og Fredrikstad FK. Innehar rekorden for flest scorede mål gjennom tidene i 1. divisjon. Robert har bred erfaring fra trening med yngre utøvere og vet hva som kreves av trening for å lykkes i idretten.

Card image cap

Martin Nilsen

martin@movementmap.com

Skriver bachelor i bevegelsesvitenskap ved NTNU. Martin spiller fotball for Melhus sitt A-lag i 3. divisjon. Han vil være tilknyttet Movement Map på deltid.

Card image cap

Joachim Strand

joakim@movementmap.com

Joakim tar for tiden bachelor i økonomi og administrasjon ved NTNU Trondheim. Han har tidligere gått idrettsfag på videregående skole. Samtidig spiller han for Melhus senior i 3. Divisjon. Joakim har ansvar for gruppetimer med fotballspillere.